Skriv din beskrivning här!

😁

fått håret fint även om jag fick färga om det och hålla på att krångla i sista minuten men det gick, blir en tidig kväll för imorgon blir det en hel dag i Västerås med min fina och sedan utgång med bästa vän ja bättre start på helgen kan det inte bli, natti 



Love

Haft en riktigt bra fredag & lördag myst med familjen haft födelsedags firande för syster och umgåtts med härliga människor ja en riktigt bra helg. Snart söndag och ångesten börjar redan krypa fram. Bjuder på mig och syster, ja en utav dem personerna som betyder mest för mig och den finaste människan som finns.. min fina lilla gris 



Friday

Fredag och syster har klippt av mitt hår känner verkligen att det går bra nu. 🐗

vaknade redan vid halv sju och vart ner och skrivit på papper samt ätit frukost med pappi. Ja, blir att invänta saris så får vi se vad denna fredag har att bjuda på lutar mer mot en lugn helg.. ja skönt det med. Ha en bra fredag för det ska jag. 



suger rejält

Nej nej och ännu mer nej, ja idag lämnade Kristian PH vilket jag tycker är så synd då eric inte har något i huset att göra efter att ha åkt ut typ 4 gånger och få kommit tillbaka vilket är orättvist och han förtjänar verkligen inte kristians plats som vart med hela tiden gladare kille får man leta efter nej verkligen besviken och bojkottar PH totalt.. 



Bday

Åh idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens finaste tjejs födelsedag. Hela 5år tiden går så fort och känns som igår när jag fick reda på att jag skulle bli storasyster igen och det är så sjukt att tiden går så fort och jag kommer alltid att finnas vid din sida oavsett vad spelar ingen roll hur trotsig du kan vara eller hur mycket du en jävlas för denna tjej är mitt allt och du kommer få en toppen dag min prinsessa . 

Feel good, eller

Vaknade upp med hals ont och feber passar bra nu. Stressad som sjutton vilket inte gör saken bättre har tusen saker att ordna och imorgon fyller syster hela 5år ja tiden går fort och stressen ännu fortare blir till att slå sig ner skriva på alla papper och hoppas att denna gång blir rätt. Blir även till att träffa en alldeles för saknad vän så ja vi får se vad resterande utav dagen har att bjuda på. 😷👊



bra skit

Hola. Var ett tag sen jag uppdaterade här. Haft ganska så fullt upp och inget intressant att komma med. Ja, som vanligt.. 

har iallafall haft en toppen helg ute i bärke hos min finaste vän och kom hem för ett par timmar sen. Skönt att få komma bort men nog ännu skönare att komma hem. Blir snart sängen och klockan är ställd på 06. Natti 

Paper

you can take everything i have you 
can break everything i am like i'm 
made of glass like i'm made of 
paper. 
go on and try to tear me down i will
be rising from the ground. 

🌌



söndag

Ibland undrar jag varför så mycket kan gå fel, helt tom men ändås så glad. Härdan efter ska jag köra på hel spontana saker. Inte räkna med vissa alldeles för mycket som ändås bara vänder ryggen mot. Nej tack inget jag behöver i mitt liv. Njuta utav det jag har och det som gör mig glad. Blir sängen och en tidig morgon imorgon ( skönt att komma in i en någorlunda bra rutin) Säger godnatt och hoppas alla andra där ute haft en bra helg och söndag. 



cozy

Hola! väldigt intensiv dag vart på möte träffat kusin och även vart och fixat fransarna så nu är dem äntligen fina igen. Men fy vad kallt det börjar bli ute och så tråkigt väder. Ska strax lägga mig framför tvn kika PH och sedan blir det sängen. Allt flyter på och jag kan inte mer än vara tacksam för det jag har och känns som allt vänder och allt går nästan för bra. Nej nog om det se ya ! 



Sunny beatch

vädret har vart skit idag och bara vart hemma och även träffat kusin och myst. Har även börjar kolla resor, vill verkligen bara dra utomlands en vecka eller två. Har bestämt att åka med bästa oli i aug någon gång men hur skönt skulle det inte vara att dissa Sverige för några veckor och bara ligga i en sol stol, jo något jag lätt skulle kunna göra nu. Nej nu blir det film tittande och sen sängen, natti! 



💣

En natt utan sömn inget som gör mig förvånad.. en stor klump i magen och jag ska snart stiga upp för att ta en promenad vilket är det skönaste som finns när tankarna tar över en natts sömn. Att slänga täcket över huvudet och gråta en skvätt är ingenting som alltid fungerar vill ställa mig i ett hörn och bara skrika men huvudet säger att allt kommer bli okej det är okej att inte alltid må okej vill bara skrika nej nej. 



Me and my self

10 saker om mig själv 

1. Jag älskar skräckfilmer 
2. Hatar spindlar MEST utav allt
3. väldigt spontan utav mig 
4. ser hellre till att människorna runt omkring mig mår bra än jag själv
5. Näst intill alltid glad
6. Beroende utav coola 
7. Kollar Facebook minst 500 gg per timme 
8. Alldeles för lat 
9. Kan inte somna utan musik 
10. Älskar mat (vem gör inte) och skulle kunna äta minst 20 gg per dag it's me and food my best friend 


my love

Hej där! drog hem med syster igår och inte gjort annat än myst med lillen och var över en sväng till Avesta med emmisen tidigare och ska nu mysa ner och kika någon film. Alltid lika skönt att komma hem 😍