Skriv din beskrivning här!

hardcore


Haft en underbar morgon tilsammans med syster och inväntar nu bästa. Skulle ha åkt till skåne idag / imorgon men istället bestämde vi oss för att ta oss till stockholm på torsdag istället. Ja, som jag skrev i ett inlägg förut som jag tog bort ska jag försöka hitta på så mycket som går denna sommar. Vädret har inte vart på våran sida den senaste månaden så jag hoppas det vänder. Nej nu ska jag göra mig i ordning och ut på promenad. Seya

Söndag 2013

Godmorgon.. Vaknade inte för alls längesen och ska nu passa på att umgås med lillen medans 
mamma jobbar. Satt och tänkte att det är helt sjukt att tiden har gått så fort, redan tre år.
& vad man har fått vara med om mycket, ditt första skratt, dina första steg, allt. Stolt syster.


word

Han kanske raderar dina sms, men han kommer aldrig att glömma vad du skrev. Han kanske har tagit bort dig från sociala medier, men han kommer aldrig glömma dina bilder. Han kanske inte pratar med dig, men han kommer aldrig glömma din röst. Han kanske har ignorerat dig, men han kommer aldrig glömma ditt ansikte. Han kanske har slutat krama dig, men han kommer aldrig glömma din lukt. Han kanske inte är en del utav ditt liv längre, men han kommer aldrig glömma dig.

var försiktig över vad du säger, ord sårar.  Det som inte dödar dig gör dig starkare, stå rakryggad. Det betyder inte att du är ensam.

 

jag gör förändringar i mitt liv så om du inte hör nått ifrån mig, är du en utav dem.

Hej på er ! som ni ser har jag återigen bytt blogg design som jag hade för någon månad sen.Och har även valt att ta bort alla inlägg då jag kände att jag ville börja om på nytt och kände att ingenting var bra eller passa.Hade även i tanke på att ta bort blogg totalt då jag vart riktigt dålig på att uppdatera här och blivit två till tre gånger i månaden. Men det ska ändras och ska försöka uppdatera minst en gång per dag wish me luck.
 
Haft en underbar helg och den börjar luta sig mot sitt slut. Gårdagen spenderades med en massa härliga människor och en hel del festligeheter. Så idag mår man som man förtjänar, en påse katt skit. Så idag blir det bara mys med familjen, god mat. En massa godsaker och soffhäng. Helt okej. Bild från gårdagen. Later