Skriv din beskrivning här!

Love

Här trivs vi bra! 
Haft en par toppen dagar med massa sol, shopping och sena kvällar med mina brudar. Bara några få veckor kvar innan vi är på hemmaplan igen och vad vi ska ta vara på den tiden som är kvar. Blir att äta något gott och röra oss till Landskrona. Seya 



Love

Hej där.. kom till Kivik i torsdags och haft det hur mysigt som helst, grillning och allt där i mellan. Drog även en sväng med mina tjejer till Ronneby men hade tyvärr inte vädret med oss två timmars resa med dyngsura kläder uppskattas inte men lika glada är vi för det. Blir sängen direkt när vi kommit fram och hoppas vädret inte är likadant i morgon. 



Stormtrivs

Haft två helt fantastiska dagar, massa sol och värme. Skåne levererar 👌 
blir grillning och och mys med mina girls och inge mer än så att dela med mig mer än hoppas att alla andra haft det lika bra som jag. 




☀️

Söndag och kan inte önska finare väder än detta sista dagen här i Helsingborg för denna sommar. Så skönt att få komma bort hela sommaren, träffa alla fina vänner och nya människor. Eftersom min telefon inte vill som jag vill kommer det kanske bli en aning torrt dem kommande dagarna. ✌️



Vila i frid kenny

Vet inte riktigt vad jag ska börja mer än att det är en sådan stor chock & så fruktansvärt tragiskt att just detta skulle hända. En sån fin människa med hela livet framför sig med både en dotter, flickvän, familj. 
Kan inte sätta ord på hur mycket jag tänker på mina vänner som i fredags förlorade en bror / vän. Alla tankar går till er och resterande hoppas du har det bra där uppe.