Skriv din beskrivning här!

🔫

Man kan som gott säga att det inte är min morgon men kan börja med att ena hjulet på resväskan hoppade av och super lim och silver tejp var inget som ville fungera. För senat tåg så fick boka om en helt ny biljett 900 kroner fattigare och svider ordentligt i plånboken så nu håller jag både går och fingrar att det inte blir mer förseningar så jag kommer hem idag. 👋



📷

Vad jag inte är en morgon människa, skulle kunna sova och sova och ännu mer sova men imorgon åker jag hem till familjen efter en månad i malmö och sista dagen men världens bästa tjejer kan inte bli bättre. 


Monday

Kan varken sova, sitta eller ligga still benen kliar och dessa fruktansvärda mygg som bitit sönder halva kroppen, nej denna natt/morgon suger. Vandrat runt i timmar om hopp om att bli trött även ny vecka och så mycket saker som ska hinnas med. Även hunnit med hur mycket som helst dem dagarna jag inte ägnat mig åt telefonen.. 

Insåg även precis att denna vecka kommer bli oerhört varm och jag som knappt klarar av att vara i solen i en timme utan att klaga så ja hur ska detta gå. Nej om man ska ta och försöka sova i någon timme innan det blir en hel dag på stan plus badhuset med mina girls, se ya !